0
produse in cosul de cumparaturi
Total:   0.00 RON Detalii
Nu exista nici un produs in cosul de cumparaturi!
Speram ca nu pentru mult timp.

Viziteaza magazinul

COLABORATORI

De 10 ani suntem alaturi de partenerii nostii oferind solutii de curatenie pentru toate domeniile de activitate: alimentar, industrial, hoteluri,  curatenie profesionala, institutii publice si de sanatate.

AGIL,  CODRINA,  SCALINI, PROSPERO, FEMADAR, DAF JUNIOR, COLLINI, AEM, PASMATEX,  TURISM FELIX, ARIMPEX, LUNA SI BEC, CLEAN TEAM,


Rogvaiv S.R.L produce o gama larga de: solutii de curatenie de uz industrial - detergenti, dezinfectanti. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toata gama de detergenti este produsa in regim propriu,100% romanesti, calitate garantata!

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Te poti bucura de aceeasi eficienta si de acelasi parfum, folosind detergenti casnici, pentru bucatarie, baie, sau pentru curatenia generala a casei tale.

Alege detergenti biodegradabili, FARA ingrediente periculoase (ca exemplu ftalati, laurilsulfat de sodiu, parabeni, EDTA, fenoli etc)!

Adresa

SC ROGVAIV SRL Producator de detergenti, dezinfectanti si solutii de curatenie pentru uz casnic si industrial. ROMANIA TIMISOARA
Str. Lacului
Tel: 0256 217 557, 0730 072 914
Fax: 0372 250 965
office@rogvaiv-timisoara.ro

Doriti sa fiti distribuitorul produselor marca Activ. Va rugam sa ne contactati pentru a va putea face o oferta personalizata